Verzenden & retouren


Wij zijn altijd toegewijd aan het verbeteren van haar dienstverlening en de klant shopping ervaring. We hebben verschillende zendingen en een van hen kan ervoor zorgen dat de scheepvaart veiligheid en gemak.

Levertijd

Meestal zullen alle bestellingen de volgende werkdag worden verscheept. Weekend bestellingen worden verzonden op de volgende maandagochtend. Als algemene regel, de verwerking tijd plus verzendkosten tijd is gelijk aan de totale levertijd. Meestal is de items zal aankomst in 7-10 dagen. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u ontvangt het pakket in de tijd te doen.

Tracking

De verzending van uw pakket is online traceerbaar. Na uw bestelling wordt verscheept, zal een bevestigingsmail met de online tracking nummer en een link naar u worden verzonden. De tracking nummer is geldig voor uw cheque binnen 48 uur nadat u de e-mail te ontvangen. Wij oprecht raden u aan ons toe te voegen aan uw e-mail lijst, zodat u een bevestiging van uw bestelling bij ons kunt krijgen. En vergeet niet om uw SPAM / JUNK map te controleren of u geen antwoord in 3 dagen hebben ontvangen.

Returns

Als u wilt dat uw items terug te keren, meldt het ons in de eerste plaats met vermelding van de reden en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd compleet met de originele verpakking. Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en zorgen voor het plaatsen van uw bestelling.

Uitwisselingen

Items moet worden geretourneerd binnen 7 dagen na levering en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten veroorzaakt door de hele uitwisseling. Alle items kunnen alleen ruilen voor dezelfde prijs vervangen, dan kunt u er rekening mee dat we de vervanging pas na uw rendement zijn ontvangen zal uitgeven.

Annuleren Uw Bestelling

Als u een bestelling heeft geplaatst en de wil om het later te annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Maar als uw bestelling is verzonden, zullen wij geen manier om het te annuleren.

Terug